The Lowlifes & The Lost Boys på Riot Club/KGB

Missade tyvärr att skriva något om den här spelningen innan - en spelning som det knappast gjorts någon reklam för. Kom direkt från gruvan, och missade tyvärr öppningsakten The Lost Boys, som består av medlemmar från bland annat Valpmynning, The Lowlifes och Grave Disorder, och som enligt uppgifter från vissa skallar i den inte alltför tilltagna publiken gjorde ett lovande första framträdande.

The Lowlifes blir som jag sagt förr bara tajtare och bättre för varje spelning, och även om gårdagens gig var lite väl kort (på grund av KGB's regler beträffande tider och levande musik) så var det näppeligen någon besvikelse. Publiken var förutom de närmast sörjande en hyfsad blandning av brandmannabillys och mer allmänna KGB-besökare, och stundom röjdes det rätt friskt. Ska bli mycket trevligt att höra resultatet av studioinspelningarna som bandet just nu företar sig.

Sammanfattningsvis var det en ålrajt tillställning på ett ställe som är bättre lämpat för sparsamt besökta evenemang, som gårdagens.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0