Nyheter från BDS

I september släpper Bords de Seine CD/Digipack-utgåvan av Kanadas nya storheter Alternate Actions Thin Line. Skivan - en femton låtar lång historia - innehåller bandets tidigare vinyldiskografi samt nya låtar.

Ett av de bästa banden bland 90-talsförvaltarna av Frankrikes gloriösa gatpunktradition hette West Side Boys, och är nu tillbaka med en ny 12-låtars CD. Sångaren Pascal (som inte har samma rena stämma längre) och gitarristen Riton är kvar från originaluppsättningen. Tjuvlyssna på http://www.myspace.com/westsideboyshooligans. Skivan kommer att släppas mellan Bords de Seine och Randale Records.

West Side Boys spelar för övrigt med Lourds 5 och Urban Scum i Bretagne den 4 oktober i regi av Breizh Wankers, som regelbundet arrar spelningar med kvalitetsband. Den 6 december bjuder de på inga mindre än La Souris Déglinguée, The Business, Evil Conduct, Dickheads, Super Yob, Anti-Nowhere League, och av någon märklig anledning också den konstiga hajpen Outl4w, som mest fick spelningar för att de var typ 11 år. Men det är dom inte längre, så jag fattar inte grejen riktigt? Nåväl, lär ju bli en kul julfest i alla fall.

*Inlägget rättat efter rättelse, se kommentarer.


Kommentarer
Postat av: Thomas

Paco>> nu var det väl som så att den gode Riton spelade gitarr i West Side Boys. Pascal sjöng sen hade de spelade Laurent gitarr på några spår. Han var även trummis i Klasse Kriminale (!) samt att han väl var med och grundade Skarface? Den som orkar får googla.

2008-07-22 @ 12:28:18
Postat av: Paco

Thomas>> Du har säkert rätt :)

Även Paco har sina fläckar. Filmjölk mest, i mustaschen.

2008-07-22 @ 13:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0