Bäst just nu enligt Paco

image125
Paco tycker

Förutom alla trevligheter som gör just december till det här halvårets enda månad värd att bevara (exempelvis jul i allmänhet (Pjutters!) och glögg i synnerhet, presenter, nyår etc) så är det inte mycket bevänt med vintern, även om blidvädret ler mot oss med rosor på kinder och global uppvärmning i blick. Så jävla bra att det finns musik då. Bäst just nu är:

1. Cock Sparrer - Here We Stand och Stomper 98 - Für Die Ewigkeit snurrar fortfarande hyfsat konstant, i den mån något kan vara hyfsat konstant.
2. Polsk punk! Bachor, Lumpex 75, Analogs, Ramzes & The Hooligans och Bulbulators är band som alla håller mycket hög klass. Dessutom är polska ett skitbra punkspråk.
3. Julmusik med The Pogues, The Only Ones, Die Toten Hosen, Close Shave, MaccLads, The Yobs, UK Subs och alla andra grymma band som spelat in och släppt alternativ till typ Carola under julhelgen.
4. Skinnyman! Är det någon som har kläm på var man kan få tag på hiphop som inte nått kommersiella framgångar i Sverige? Finns det någon välsorterad hiphopnördbutik i Stockholmstrakten? Jag pallar inte beställa över internet från utomlands.
5. Här åker fan glöggen in ändå, även om den inte går att lyssna på. Den romspetsade.

Kommentarer
Postat av: Pike

Kjell försöker även han ge sitt bidrag till Julen iform av en spontan Julkalender i Hellbooken (Kjell's GB, se länk).
Varje dag presenteras en Julrelaterad länk. Enjoi!

Annars är det Blossas Starkvinglögg som gäller. Den är fortfarande BÄST även fast det kommit x-antal glögg på senare år.

Har Paco fått hårväxt på halsen?

Postat av: Paco

Pike>> Den är fin, din kalender ;)
Blossa Staekvinsglögg är lika bra som Blossas romspetsade, det håller jag med om. De två tar täten. Det är lätt censur, ingen halsmustasch.

2007-12-06 @ 20:28:36
URL: http://punkochoi.blogg.se
Postat av: Robiiiin Raazz

Sthlm Inkasso(bagarmossen) och Industrin(Blackeberg) är riktigt sann och bra hipp ho´pp...dock fåru tanka skiten eller bästella demos av banden själva eftersom dom har egna privata utgåvor osv riktigt bra grejer fan asså

2007-12-07 @ 00:47:05
Postat av: Sörling

Paco: Kan du skicka din e-postadress till mig, mikael.sorlingagmail.com

2007-12-14 @ 09:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0