Diverse

The Lowlifes spelade på Kafe 44 i fredags, och det var kul att se dem som vanligt, inte minst därför att ordinarie basisten Ronja nu var tillbaka på scenen efter en tids lättare skada. Arrrangören, klubb Jamboree, verkar ha lyckats med sin föresats att locka kidsen, och det finns liv, så det finns hopp. The Lowlifes fläskade på med en radda egna hits och någon väl vald cover, och Paco ser mycket fram emot en ordentlig officiell release med det här bandet, något som han dessutom vet är på gång. Det enda bekymmersamma på spelningen var den baftiga, lätt förfriskade dam som under spelningens senare hälft försökte lägga sina labbar över hela sångaren Ville, samt pannbanden som snurrades i luften. Partyorkestern Ska'n'Ska spelade också denna afton, men då var Paco och drack öl på en närbelägen krog.

September övergår snart i oktober, och oktobers viktigaste event är såklart det här:Om inte för legendariska Indecent Exposure, så kanske albumaktuella Royal Stakeout eller Medborgargardets första (?) officiella återförening. Den här gången har PST sytt ihop ett punk och oi!-paket som torde ha något för alla.

Antipati gör sitt första gig utanför Sverige i Belgiska Tournai med Pontoise-bandet Haircut den 20 december. Vilken den tredje akten blir är ännu inte klart. Den rundhylte leadgitarristen i ovanstående svenska orkester lever dessutom ut sina popböjelser i ett ganska nystartat projekt med det blygsamma namnet The Radars.

Kommentarer
Postat av: Pike

Kjell vill ta tillfället i akt att göra lite reklam för Helltour-bussen till spelningen den 25/10.INDECENT EXPOSURE GIGET 25/10 i NorrköpingFinns idag 5 platser kvar på bussen (pris 420:- gig+buss) T/R Sthlm, Klarabergsviadukten-Norrköping, gigställe. Avresa kl.17:00.Bokningar sker endast via mejl (pike@dif.se). Skicka namn, mobilnummer så svarar jag asap.

2008-09-28 @ 19:26:18
URL: http://www.prettyshittytown.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0