Det där tillskottet...

Efter ytterligare redigeringar och ändringar ser Capital Chaos ut såhär:Borta är alltså tyvärr The Analogs och Sinners Since Birth. Och jag trodde jag var hyfsat uppdaterad, men vilka fan är Zooparty? Enligt Capital Chaos har de släppt en platta proddad av Glen Matlock. Vilket inte behöver betyda ett piss.

Kommentarer
Postat av: Sörling

Jag recenserade singeln i Close Up 85."Jag blir onekligen ganska nyfiken på det här gänget från Stockholm. Och då är det knappast musiken som fängslar. Utan hur de lyckats få med ärrade veteraner som Glenn Matlock (sex pistols) och Brian James (damned/lords of the new church) på den här tre låtars singeln, dessutom har Matlock producerat skivan. Det tycker jag är coolt. Tyvärr kan jag inte säga detsamma om den här inspelningen. Visst man kan ana en viss melodikänsla och nerv i zoopartys poppunk, men den göms allt för väl av det tunna ljudet och den tama sången. Och det låter helt enkelt väldigt mesigt. Som om trion blev helt hämmade av att samarbete med sina idoler. Synd."Men det var ju ett par åre sedan, mycket kan ha hänt sedan dess.//Sörling2008-08-05 @ 14:50:10
Postat av: Paco

Sörling>> Tack ska du ha! Hittade till en myspace-sida och blev inte vidare imponerad. Sen är jag av naturen lite skeptisk till punkband som poppar upp från ingenstans utan ha gjort sina hundår - åtminstone inte bland eller inför punkfolk efter vad det verkar.

2008-08-05 @ 15:21:12
URL: http://punkochoi.blogg.se/
Postat av: Pike

TRist att CC inte har kunnat leverera det dom för början erbjöd. Inköpt biljett kommer fortfarande att utnyttjas MEN Sinners Since Birth, Royal Stakeout mfl. band som Kjell såg fram emot lyser med sin frånvaro samtidigt som Zooparty, Masshysteri och Ska'N'Ska spelar?Jag menar....vad f-n?

2008-08-09 @ 21:45:27
URL: http://www.kjellhell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0