Hej då Augustibuller

Gamla nyheter redan; men Augustibuller ställer in årets upplaga helt efter att ha krympt det till en dag. Kanske lika bra, och dags för uppstickare som Rasslepunken och Capital Chaos att axla manteln.

"Augustibuller 2008 är inställt! Vi trodde att vi hade lösningen och kunde göra det så bra som möjligt för er, våra besökare, genom att arrangera en Lördagsfestival. Under dagen har vi upptäckt att så inte är fallet. Allt för många har varit missnöjda med lösningen. Vi vill ge er chansen att få tillbaka pengarna ni har betalat för biljetten och ställer därför in det planerade arrangemanget. Vi arbetar på lösa problemen som återstår och kommer att ge mer information så snart vi kan.


Vi vill tacka alla ni som har trott på oss och givit oss erat stöd. Hoppas ni alla har förståelse för den uppkomna situationen och hittar något annat roligt att göra första helgen i augusti.


Vi vill rikta ett stort tack till alla som hjälpt oss genomföra den här fantastiska festivalen i alla år, utan er hade det aldrig gått!!


Stay true to what you believe in,


Augustibuller crew"


I övrigt blir det gatpunk på Loose Lips/Black Horn i Norrköping när Gatans Lag, Antipati och lokala PCO spelar.Även Stockholmsbaserade Riot Club, som huserar på KGB i centrala Stockholm, har "höstpremiär" (det låter ganska deprimerande) den 1 augusti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0