Adrian slår till

   Tönten Adrian på Stockholm City tipsar om kvällens punkhändelse på stan i dagens nummer av nämnda gratisblad. Han dristar sig till och med till att påstå att det blir "punk to the max" på Debaser Slussen. Det är ju skitbra, tänker du, och spiller ner dig själv med mäsk i rena upphetsningen. Vad är det då som vankas? Jo du, det, säger den käre Adrian, är det heta punkrockbandet Beatsteaks supportade av inga mindre än Franky Lee (med medlemmar från superpunkiga band som Randy och Millencollin). Punkigt värre med andra ord.

   Begreppet punkrock är för övrigt numera benämningen på den musikstil som är "mesigare än punk och punkigare än rock", förklarar fittansiktebandet Neverstore i magasinet Rocky #1 2008.

I samma nummer blir recensenten Zero besviken över den inte så "djuplodande filmen i ämnet (skinheadkulturen)", i en avhandling om This is England apropå DVD-släppet. I synnerhet som han vill "frossa i den tidens fantastiska oi!-musik."
   "Shane Meadows", fortsätter den svinaktige Zero "äger inte den gamla Sounds-journalisten Garry Bushells berättarförmåga när det gäller att skildra den här kulturen".

Jag säger som emo-generationen: WTF!? OMG! 

Kommentarer
Postat av: jaoko saoko

...jag vill ju bara springa iväg. gömma mig under en sten typ.

2008-02-20 @ 18:46:31
Postat av: Pike

Måste säga att fittansiktet Neverstore har en lysande annalys på dagens Punk.

Postat av: Sörling

Wow... vilka lirare...

2008-02-21 @ 08:25:21
Postat av: Fanatikern

För att gå fruktansvärt offtopic, såg att ni hade länkat till min blogg. Tackar, tackar! Snart kommer det nog en intervju med Paco!

2008-02-28 @ 21:12:36
URL: http://ekevalla.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hahahahaha men vafan, ett av de bästa inläggen jag sett i år, fan trött på alla idioter som tror att de kommer undan med missbrukandet av ordet punkrock då de på något sätt tror att de är insatta efter att ha lyssnat igenom cheapshot skivorna i sin ungdom.kreds.

mvh/baltzer

2008-12-06 @ 02:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0