Punkåret 2008

   Punkåret 2008 ser redan svårt lovande ut.
   Redan i mars får Paco och trehundra andra gå på svenskt gatupunksmörgåsbord.
   Som om inte detta vore nog kommer årets i särklass hetaste arrangör; Göteborgsbaserade Club Destroi, att ståta med en spelning av sällan skådat kontinentalt slag. Eller vad sägs om en dag med band som legendariska italienarna i Klasse Kriminale, återbesök av Bordeauxs storheter Bombardiers samt italienska Automatica Aggregazione supportade av svenska band som Gatans Lag, Antipati och Unit Lost? Kolla in http://www.myspace.com/clubdestroi  för mer detaljer. Det svensk-italienska gänget bakom den här tillställningen levererar dessutom levande punk på regelbunden basis, samt kommer att ge ut skivor under etiketten Distroi Records. Den första planerade utgåvan utlovar både svenskt och italienskt på delad yta. Mer om detta framöver.

Förutom dessa saker att se fram emot kommer även Norrtäljepunken, Rasslepunken och massa eventuella mindre gig att gå av stapeln i mellan- och efteråt.
   
I övrigt ser line-upen för årets upplaga av Rebellion i Blackpool, UK, riktigt trevlig ut... Förhoppningsvis får den vara hyfsat intakt.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0