Lowlifes på KGB

   Stockholmsbandet Lowlifes genomförde en i vanlig ordning underhållande spelning på KGB i fredags. Den var inte lika tight som giget de genomförde helgen dessförinnan på Broder Tuck, men det i sin tur var å andra sidan det bästa framträdandet jag sett med bandet. Söderortspunkarna blandade egna hits som Det Brinner och No I Won't med covers av valda storheter som Komintern Sect (i egen försvenskad version), Special Duties och One Way System. Glädjen blev stor.

image1

Ovan: Lowlifes på Broder Tuck helgen före nu sist i helgen.
Nedan: Delar av publiken på KGB nu sist i helgen.

image2


Lyssna på Lowlifes här.

Kommentarer
Postat av: Erik

Tur att man inte börjar bli flintskallig. Det hade synts på DEN bilden.
För övrigt måste jag säga att Frontlash aldrig har sjungit "kids united"-texter. Vi har en låt som heter Stockholm Hardcore där refrängen går nåt med "punks and skins", men den är också 10 år gammal. De senaste nio åren har det har det handlat om saker man retar sig på i vardagen plus en del politik.
Gubbar med avslagen öl var det väl gott om även under Contemptuous-åren. Är inte din öl också avslagen ibland? Jag vill bl.a. minnas ett Örebrogig med enbart fem gubbar i medelåldern. Plus Debaser. Plus alla andra spelningar med åldergränser.

2007-09-19 @ 20:10:48
Postat av: Paco

Erik>> Kritik av texter riktades främst till Dobermann Cult.
När det gäller det andra kan jag väl hålla med, men anser inte att den typen av punk, med den typen av texter som Contemptuous spelade är lika irrelevant. Som sagt riktades den kritiken till DC, vilket man också kan uttyda ur en tidigare postad text inför giget.

2007-09-19 @ 20:27:16
URL: http://punkochoi.blogg.se
Postat av: Erik

OK. Av nån anledning kom det sista jag skrev inte med, vilket skulle vara:
"Men det hela kanske var ett syftningsfel.", vilket det
också verkade vara. Däremot inte säker på att läsaren uppfattar vilka du syftar på, eftersom du skriver om Frontlash precis innan. Men skit samma. Bra och kul blogg. Skicka bilder om du har några.

2007-09-19 @ 21:05:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0